foto

Ladislav Novotný

  • nar. 28.1.1994 (26 let)
    Hradec Králové, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 V zajetí sítě (studentský film)
2011 Nemůžeš nic (amatérský film)

TV seriály

2017 Benzínka (TV seriál)
Kontrola (E01)

Hudební videoklipy

2013 Na horské dráze (hudební videoklip)
2012 Anděl strážný (hudební videoklip)
Tma (hudební videoklip)
2011 Kam jdem (hudební videoklip)
Kapr (hudební videoklip)
Na tři blesky (hudební videoklip)
2010 Hurikán (hudební videoklip)
Vodopád slov (hudební videoklip)
2009 Život je takovej (hudební videoklip)
2008 Čokoláda (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Nemůžeš nic (amatérský film)

Hudební videoklipy

2013 Na horské dráze (hudební videoklip)
2012 Anděl strážný (hudební videoklip)
Tma (hudební videoklip)
2011 Kam jdem (hudební videoklip)
Kapr (hudební videoklip)
Na tři blesky (hudební videoklip)
2010 Hurikán (hudební videoklip)
Vodopád slov (hudební videoklip)
2009 Život je takovej (hudební videoklip)
2008 Čokoláda (hudební videoklip)

Zvukařská filmografie

TV seriály

2017 Benzínka (TV seriál)
Kontrola (E01)

Host

TV pořady

2018 SuperStar 2018 (TV pořad)
2006 Zlatý oříšek 2006 (TV pořad)
2004 T-music (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)

Herecká filmografie

Hudební videoklipy

2013 Na horské dráze (hudební videoklip)
2012 Anděl strážný (hudební videoklip)
Tma (hudební videoklip)
2011 Kam jdem (hudební videoklip)
Kapr (hudební videoklip)
Na tři blesky (hudební videoklip)
2010 Hurikán (hudební videoklip)
Vodopád slov (hudební videoklip)
2009 Život je takovej (hudební videoklip)
2008 Čokoláda (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce