foto

Anjli Mohindra

  • nar. 20.2.1990 (29 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Dead Room (TV film)
2017 The Boy with the Topknot (TV film)
2015 Už teď mi chybíš
2012 Black Scholes Conspiracy, The
2009 The Sarah Jane Adventures: From Raxacoricofallapatorius with Love

TV seriály

2019 Wild Bill (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 The Bisexual (TV seriál)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Dancing Queen (S04E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duch caustonského opatství (S20E01)
2017 Bancroft (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2016 Dark Heart (TV seriál)
Paranoid (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
2015 Cucumber (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Cuffs (TV seriál)
2014 The Missing (TV seriál)
Till Death (S01E08)
Return to Eden (S01E07)
Eden (S01E01)
2011 Beaver Falls (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
The Man Who Never Was: Part 2 (S05E06)
The Man Who Never Was: Part 1 (S05E05)
The Curse of Clyde Langer: Part 2 (S05E04)
další epizody (6)
2010 SJA: Alien Files (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Love and Loss (S02E05)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Sbohem, Sarah Jane Smithová - 2. část (S04E12)
Sbohem, Sarah Jane Smithová - 1. část (S04E11)
Ztraceni v čase - 2. část (S04E10)
další epizody (12)
2009 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Dar - 2. část (S03E12)
Dar - 1. část (S03E11)
Pomsta Mony Lisy - 2. část (S03E10)
další epizody (12)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Nepřítel Bejnů - 2. část (S02E12)
Nepřítel Bejnů - 1. část (S02E11)
Pokušení Sarah Jane Smithové - 2. část (S02E10)
další epizody (10)
2003 Coming Up (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2011 My Sarah Jane: A Tribute to Elisabeth Sladen

Host

TV pořady

2009 Comic Relief 2009 (TV pořad)
1958 Blue Peter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky