foto

Clifford David

  • nar. 30.6.1932 (87 let)
    Toledo, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Kinsey
2002 Znamení
1991 Plameny lásky
1990 Srdeční záležitost (TV film)
Vymítač ďábla III
1989 Skvělé dobrodružství Billa a Teda
1986 Špión na ledě
1981 Pevnost Apačů v Bronxu
1980 Vzkříšení
1979 Ebony, Ivory and Jade (TV film)
1978 Betsy
Woman Called Moses, A (TV film)
1975 Fear on Trial (TV film)
1974 The Missiles of October (TV film)
1969 Riot
1967 Androcles and the Lion (TV film)
1965 Party's Over, The
1964 Hamlet
Pozvánka pro pistolníka
1959 The Last Mile
1957 Street of Sinners

TV seriály

2003 Will a Grace (TV seriál)
Nečekané setkání v hotelu Knickerbocker (S06E06)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Obrazy (S01E02)
1999 Však ty víš (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
Close to You (S03E10)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Neighbors (S05E13)
1973 Harry O (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1961 Great Ghost Tales (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky