foto

David Webber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kapitán Phillips
2012 Rozbitý svět
2005 Paní Palfreyová
2002 Na špičce jazyka (TV film)
2001 Formula 51
1998 Among Giants
Getting Hurt (TV film)
Mstitelé

TV seriály

2020 Smrt v ráji (TV seriál)
Epizoda 4 (S09E04)
2017 Chewing Gum (TV seriál)
I Just Need Some Company (S02E03)
2011 The Royal Bodyguard (TV seriál)
2010 Cena za lidskost (TV seriál)
Damage (S02E07)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Trezor tajemství - 2. část (S04E04)
Trezor tajemství - 1. část (S04E03)
Jak nežít svůj život (TV seriál)
Don v muzikálu (S03E07)
2005 Funland (TV seriál)
2003 Grass (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
Opening Day (S01E02)
1988 London's Burning (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 National Theatre Live: Barber Shop Chronicles (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky