foto

Aldo Silvani

  • nar. 21.1.1891
    Turin, Itálie
  • zem. 12.11.1964 (73 let)
    Milán, Lombardie, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Panic Button
Robin a 7 maskovaných
1963 Giacobbe ed Esau
1962 Il tiranno di Siracusa
Sodoma a Gomora
1960 5 Branded Women
Cartagine in fiamme
1959 Ben Hur
Mondo dei miracoli, Il
1958 Fortunella
Il romanzo di un giovane povero
1957 C'è un sentiero nel cielo
Cabiriiny noci
Saranno uomini
Ultima violenza, L'
1955 Disperato addio
Non c'è amore più grande
Palco all'opera, Un
1954 Amori di Manon Lescaut, Gli
Cantante misterioso, Il
Casa Ricordi
Delirio
Il cardinale Lambertini
Případ Mauricius
Rigoletto e la sua tragedia
Silnice
Třikrát žena
Vortice
Údolí králů
1953 Disonorata senza colpa
Donne proibite
Età dell'amore, L'
La pattuglia dell'Amba Alagi
Per salvarti ho peccato
Poraž ďábla
Soucit s padlými
Ti ho sempre amato!
Šibeničník
1952 Folle di Marechiaro, Il
Nessuno ha tradito
Noi peccatori
Papà ti ricordo
When in Rome
Znepokojující maso
1951 Canzone di primavera
Domani è un altro giorno
Imbarco a mezzanotte
La strada finisce sul fiume
Teresa
Trieste mia!
1950 Ladro di Venezia, Il
Paolo e Francesca
Prima comunione
Vedovo allegro, Il
1949 Al diavolo la celebrità
Catene
Fabiola
Follie per l'opera
Golden Madonna, The
Invasore, L'
Signorinella
Vespro siciliano
1948 Těžká léta
Věznice parmská
1947 Corriere del re, Il
Diavolo bianco, Il
La figlia del capitano
Žít v míru
1946 Angelo e il diavolo, L'
Pian delle stelle
Umanità
Un uomo ritorna
1945 Abbasso la miseria!
Abito nero da sposa, L'
Carne e l'anima, La
Dieci comandamenti, I
Ratto delle sabine, Il
Vie del peccato, Le
Vita ricomincia, La
1944 Zazà
1943 Calafuria
Dente per dente
Harlem
Il figlio del corsaro rosso
Její cesta
La vispa Teresa
Maria Malibran
Půvab
1942 Carmela
Danza del fuoco, La
Due orfanelle, Le
Gente dell'aria
Gli ultimi filibustieri
La Cena delle beffe
Čtyři kroky v oblacích
1941 Brivido
Confessione
Don Buonaparte
I promessi sposi
Il re si diverte
Ragazza che dorme
Re d'Inghilterra non paga, Il
1940 Diario di una stella
1939 Bionda sotto chiave
1938 L'antenato
1937 Tre desideri, I

TV seriály

1964 Miserabili, I (TV seriál)
1963 Il mulino del Po (TV seriál)
1961 Il caso Maurizius (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace