foto

Komi Togbonou

  • nar. 27.12.1972 (48 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Herren (TV film)
2014 Schweizer Helden
2012 Auf den zweiten Blick
Berlin für Helden
Fraktus
2011 Tajemství Noemovy archy (TV film)
2010 Elf Onkel
2009 Eine Kirche der Angst vor dem Fremden in mir (TV film)
2008 Guter Junge (TV film)
Speed Racer
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Leroy
2004 Můj bratr je pes
2003 God Is No Soprano
1997 Dazlak
1996 Abendbrot
1995 Epistrefo amesos

TV seriály

2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV seriál)
2005 Správná dvojka (TV seriál)
Lebende Ziele (E29)
2004 Stromberg (TV seriál)
2003 Místo činu (TV seriál)
Dschungelbrüder (S34E24)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky