foto

Ferran Lahoz

  • nar. 23.2.1957 (60 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blue Rai
2016 Alma de Sant Pere
2015 Tercer Grado
2012 Bláznivá výhra
Carta a Eva (TV film)
2011 Atrapats (TV film)
Katmandú, un espejo en el cielo
2010 Všechno, co chceš
2009 Stigmata
Tajemná minulost (TV film)
Veus del Pamano, Les (TV film)
7 pasos y medio
2008 Deník nymfomanky
Sin Límites
2007 Y que cumplas muchos más
2006 Salvador (Puig Antich)
2005 Perfecta pell (TV film)
2004 Falsa culpable (TV film)
Mechanik
2003 Jugar a matar (TV film)
Nito
Nudos
2002 Temnota
Ty se vrátíš
Vivancos 3
2001 Dagon
Příliš vysoká cena
2000 Altra cara de la lluna, L'
El zoo d'en Pitus (TV film)
Faust: Smlouva s ďáblem
1997 En brazos de la mujer madura
1995 Susanna
1994 Sombras paralelas
1992 Mal de amores

TV seriály

2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2010 Adolfo Suárez (TV seriál)
La pecera de Eva (TV seriál)
Riera, La (TV seriál)
V zajetí vášně (TV seriál)
2008 Serrallonga (TV seriál)
2007 R.I.S. Científica (TV seriál)
2004 Attenti a quei tre (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 Pepe Carvalho (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Makinavaja (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace