foto

Önder K. Açikbas

  • nar. 2.10.1978 (41 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mazlum Kuzey & Kuddusi 2: La Kasada Para Var
2018 Kaç Kaçabilirsen
2015 Mazlum Kuzey
2011 Şov Bizinıs
2010 Harbi Define
2009 Türkler Çıldırmış Olmalı
2008 Destere
My Only Sunshine
Recep Ivedik
2004 Kalbin Zamanı
2003 Můj učitel Ibrahim

TV seriály

2014 Sil Baştan (TV seriál)
2012 Harem (TV seriál)
2011 Leyla ile Mecnun (TV seriál)
Mantar (S01E08)
2009 Alayına İsyan (TV seriál)
2007 Çatı Katı (TV seriál)
2006 Bir Demet Tiyatro (TV seriál)
2005 Affet Beni (TV seriál)
2004 Anlatsam Roman Olur (TV seriál)
Büyük Buluşma (TV seriál)
Gizli Dünyalar (TV seriál)
2003 Bir İstanbul Masalı (TV seriál)
Gelin (TV seriál)
2002 Yarım Elma (TV seriál)

Dokumentární

2003 Parmak İzi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2009 Medya Krali (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky