foto

Shmuel Shiloh

  • nar. 1.12.1929
    Łuck, Polsko
  • zem. 4.10.2011 (81 let)
    Tze'elim, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Poznámka pod čarou
2007 Malý zrádce
2006 Eskimosim ba Galil
1998 Aviv
1992 Lahav Hatzui
1989 Sadot Yerukim
1986 K'fafot
Yaldei Stalin
1985 Goodbye, New York
1982 Hamsin
1981 Sipur Intimi

TV seriály

2009 Hatufim (TV seriál)
2003 Meorav Yerushalmi (TV seriál)
2001 Ha-Chaim Ze Lo Ha-Kol (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Dokumentární

2014 Killing The Count (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky