foto

Masato Wada

  • nar. 25.8.1979 (39 let)
    Tosa, prefektura Kóči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kúbo ibuki
Ukiyo no Gakka (TV film)
2017 Hana ikusa
Sekigahara
2016 Džúši no joru
Kensou no Machi, Shizuka na Umi (TV film)
2015 Kekkon ni ičiban čikakute tói onna (TV film)
Kišúten eki terminal
Onmjódži (TV film)
2014 Akumu-chan (TV film)
Akumu-chan The Movie
2012 Senčimentaru Jasuko
Tsuna Hiichatta!
2009 Kamogawa horumó
Nene (TV film)
2008 Asymmetry
Je t'aime
2006 Tennis no ódži-sama
The Hit Parade (TV film)

TV seriály

2018 Last Chance (TV seriál)
Miss Devil (TV seriál)
2017 Kataomoi (TV seriál)
Kurokawa no tečó (TV seriál)
Massage Tantei Joe (TV seriál)
Onna džóšu Naotora (TV seriál)
2016 Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
Specialist (TV seriál)
2015 Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
Konkacu deka (TV seriál)
Kónodori (TV seriál)
Saikjó no futari (TV seriál)
Tenshi no Knife (TV seriál)
Yougisha wa 8-nin no Ninki Geinin (TV seriál)
2014 Roosevelt Game (TV seriál)
Zero no Shinjitsu (TV seriál)
2013 Gočisósan (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
2011 Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
2010 Freeter, Ie wo Kau (TV seriál)
Indigo no Yoru (TV seriál)
2009 The Quiz Show 2 (TV seriál)
2008 Giragira (TV seriál)
Gonzo: Densetsu no Keiji (TV seriál)
2007 Konshû, tsuma ga uwaki shimasu (TV seriál)
Shigeshôshi (TV seriál)
2006 Damens walker (TV seriál)
Fushin no toki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace