foto

James Cady

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Short History of the Long Road
2016 In a Valley of Violence
2014 50 k 1
2013 The Rambler

TV seriály

2019 Too Old to Die Young (TV seriál)
Volume 5: The Fool (E05)
2017 Exprezident Graves (TV seriál)
Delights Of My Suffering (S02E05)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Best Laid Plans (S02E08)
2014 Manhattan (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky