foto

Naruki Macukawa

  • nar. 20.9.1991 (27 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šitamači Rocket: Šinšun dorama tokubecu hen (TV film)
2017 Samurai sensei
2015 Kásan, ore wa daidžóbu (TV film)
2007 Sai Ren
Suisei Monogatari (TV film)
2006 Kimi ga Hikari wo Kureta (TV film)
Tantei gakuen Q (TV film)
2003 Nenávist 2
2001 Kikujirô to saki (TV film)
2000 Džuon 2
Gojoe reisenki
1998 Wonderful Life

TV seriály

2018 Black Pean (TV seriál)
Šitamači Rocket (TV seriál)
2016 Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
ON (TV seriál)
2011 Ohisama (TV seriál)
2010 Asu no hikari o cukame (TV seriál)
Šinsengumi: Peace Maker (TV seriál)
2009 Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2008 Battery (TV seriál)
Love Letter (TV seriál)
2007 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 8 (TV seriál)
Enka no džoó (TV seriál)
Seito shokun! (TV seriál)
2005 Džoó no kjóšicu (TV seriál)
2004 Wonderful Life (TV seriál)
2003 Anata no Jinsei Ohakobishimasu (TV seriál)
Kokoro (TV seriál)
2002 Šiawase no šippo (TV seriál)
2001 Džošiana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace