foto

Todd Fjelsted

  • nar. 18.11.1967 (51 let)
    Columbus, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Phoenix Forgotten
2016 Hledání (TV film)
2015 Exposed (TV film)
The Adderall Diaries
2014 White Bird in a Blizzard
2013 Moment, The
2011 Ptáčata
2010 Freak Dance
Kaboom
Magic
2009 Portal
2008 One-Eyed Monster

TV seriály

2019 Now Apocalypse (TV seriál)
Everything is Gone Forever (E10)
Disappear Here (E09)
Unknown Pleasures (E08)
další epizody (10)
GLOW (TV seriál)
Hot Tub Club (S03E02)
Up, Up, Up (S03E01)
2018 GLOW (TV seriál)
Every Potato Has a Receipt (S02E10)
Rosalie (S02E09)
The Good Twin (S02E08)
další epizody (10)
2017 GLOW (TV seriál)
Money’s in the Chase (S01E10)
The Liberal Chokehold (S01E09)
Maybe It’s All the Disco (S01E08)
další epizody (10)
Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
The World Still Needs Its Hero (E06)
Run To Nowhere (E05)
If You're Lucky (E04)
další epizody (5)
2015 Hledání (TV seriál)
Looking for Home (S02E10)
Looking for Sanctuary (S02E09)
Looking for Glory (S02E08)
další epizody (10)
2014 Hledání (TV seriál)
Looking Glass (S01E08)
Looking for a Plus-One (S01E07)
Looking in the Mirror (S01E06)
další epizody (8)

TV pořady

2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ptáčata
2007 Out at the Wedding
2006 Tady Reed Fish
2003 Líbí se mi, co děláš

TV seriály

2015 Hledání (TV seriál)
Looking for the Promised Land (S02E01)
2014 Hledání (TV seriál)
Looking at Your Browser History (S01E03)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 GLOW (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace