foto

Kennard Ramsey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Grosse Auge
2014 Category 5 (TV film)
2012 Shi
2007 Be My Baby
2004 Hair Show
2002 Defining Maggie
Ted Bundy
1999 Freeway II: Confessions of a Trickbaby
1998 Pán ringu
1995 Without Air
1993 Válečná kořist
1992 Battle In the Erogenous Zone (TV film)
1987 Uncle Tom's Cabin (TV film)
1985 Nebeské dítě

TV seriály

2006 Lincoln Heights (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Dokumentární

2013 Kevin Hart: Let Me Explain

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky