foto

Guy Bensley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Dad's Army
2015 Hector
2011 Flutter
Johnny English se vrací
2009 Dorian Gray
2007 Dinner Party, The (TV film)
Klub vyděračů
2006 Zatmívání
2004 Sex Lives of the Potato Men
2003 Zabijte krále
2002 Jak je důležité míti Filipa
2000 Lorna Doone (TV film)
1999 Ideální manžel
1998 Surovec
1997 The James Gang
1996 Witness Against Hitler (TV film)

TV seriály

2018 Hard Sun (TV seriál)
One Thousand, Eight Hundred Days (E02)
The Sun, The Moon, The Truth (E01)
Rozhodující den (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
2016 Doktor Thorne (TV seriál)
2015 Tripped (TV seriál)
2014 Nové světy (TV seriál)
2013 Endeavour (TV seriál)
Fuga (S01E02)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 4 (S04E04)
2012 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2011 Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2010 Ashes to Ashes (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S08E08)
Epizoda 5 (S08E05)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky