foto

Enoch Frost

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gutterdammerung
Sniper - Lovec duchů
2014 Hackney's Finest
Strážci Galaxie
2012 Skyfall
2008 Bunkr smrti
Shifty
2006 Země slepých
2004 Fat Slags
2001 Ukradni, co můžeš!
2000 Love, Honour and Obey
1999 G:MT Greenwich Mean Time

TV seriály

2014 One Child (TV seriál)
The Missing (TV seriál)
Molly (S01E05)
Eden (S01E01)
2011 Vera (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Caesarion (S01E08)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky