foto

Robert Lydecker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Malibu Road
2019 Sven
2017 All the Marbles
And Then There Was Eve
Wonder Buffalo
xXx: Návrat Xandera Cage
2016 La invitación
2014 Love, Simply

TV seriály

2018 Iron Fist (TV seriál)
Duel (S02E10)
Nekonečná válka (S02E09)
Citadela na prahu pomsty (S02E08)
další epizody (10)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Utíkej (S02E22)
Cíl (S02E21)
Špatný signál (S02E20)
další epizody (12)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Spravedlnost podle Lea Getze (S03E04)
Výhra v loterii (S03E03)
Musím to vědět (S03E02)
další epizody (11)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
V jednom ohni (S02E10)
Den tří dopisů (S02E09)
Domov (S02E08)
další epizody (18)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Šťastný a ničivý (S02E10)
Elvis žije! (S02E09)
Gold Rush (S02E06)
další epizody (7)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
Výsledky (S01E08)
Zrádce (S01E07)
Výslech (S01E06)
další epizody (7)
2015 Ospalá díra (TV seriál)
Dead Men Tell No Tales (S03E05)
The Sisters Mills (S03E04)
Blood and Fear (S03E03)
další epizody (12)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
Akeda (S02E11)
Opus magnum (S02E10)
Máma (S02E09)
další epizody (14)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Golem (S01E10)
Útočiště (S01E09)
Nekromant (S01E08)
další epizody (9)
2010 First Day (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky