foto

Dhaffer L'Abidine

  • nar. 26.11.1972 (46 let)
    Tunis, Tunisko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hologram pro krále
2012 Černý les (TV film)
2011 Kingdom of Dust
2010 Centurion
Sex ve městě 2
2009 31 North 62 East
Dowaha
2007 Kainovo znamení
Rise of the Footsoldier
2006 Obchodník se smrtí
Potomci lidí
Šifra mistra Leonarda
2000 Maria, figlia del suo figlio (TV film)

TV seriály

2014 Law & Order: UK (TV seriál)
Customs (S08E05)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S05E12)
Epizoda 11 (S05E11)
Epizoda 9 (S05E09)
další epizody (5)
2013 Bible (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Pronásledovaná (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
The Omid Djalili Show (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
Thieves Like Us (TV seriál)
2006 Bombshell (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
2003 Coming Up (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)

Dokumentární

2006 Objevné plavby (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2002 RI:SE (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace