foto

Andreas Christ

  • nar. 15.10.1981 (38 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mörderische Stille (TV film)
2012 Geldbaum
Scherbengericht
Staub auf unseren Herzen
2008 Mit einem Schlag (TV film)
2007 Horch
2002 REC - Kassettenjungs
Stahlnetz - Ausgelöscht (TV film)
2001 Hand in Hand (TV film)
Holky to chtěj taky

TV seriály

2019 Unschuldig (TV seriál)
2018 In aller Freundschaft - Die Krankenschwestern (TV seriál)
Ganz oder gar nicht (E08)
2017 Helen Dorn (TV seriál)
Gnadenlos (E07)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky