foto

Anna Åström

  • nar. 5.11.1990 (30 let)
    Gråbo, Älvsborgs län, Švédsko

Biografie

Anna Åström se narodila ve švédském městě Gråbo. Hrála v řadě inscenací ve stockholmském Městském divadle, kde získala role v klasických hrách jako je například Višňový sad nebo ve slavných muzikálech, včetně Hair.

Jako scenáristka se podílela na krátkometrážním dramatu Göra Slut a ztvárnila zde i hlavní roli. Na filmovém plátně se objevila ve snímcích Milovaná, Maturitní večírek nebo My, v němž si zahrála po boku Gustafa Skarsgårda, a je známá především ze švédských televizních seriálů.

Febiofest

Herecká filmografie

Filmy

2019 How You Look at Me
Slunovrat
2018 Entschuldigung, ich suche den Tischtennisraum und meine Freundin
2016 Doma je tady
2015 Utopic Dystopia
2013 Ego
Maturitní večírek
Vi
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
Shoo bre
2011 Irene Huss - Kruh mlčení (TV film)
2010 Milovaná

TV seriály

2018 Greyzone (TV seriál)
En ny verden (E10)
Ofret (E07)
Systrar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 The Hundred Code (TV seriál)
Geheimnisse (E10)
Die Spinnen sehen alles (E06)
2014 Viva Hate (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
Invaze (S02E02)
2012 Kontoret (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Hlavní vysílací čas (E02)
Skuteční lidé (TV seriál)
Blind Love (S01E07)
Power at Heart (S01E05)
2010 Drottningoffret (TV seriál)
Kommissarie Winter (TV seriál)
2002 Dieselråttor och sjömansmöss (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky