foto

Karyn Wagner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2021 The Asset
2017 Basmati Blues
2016 Mr. Church
2014 Dort
Ride
The Identical
2013 Decoding Annie Parker
Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
Láska a čest
Poslední láska Robina Hooda
2011 Za tabulí (TV film)
2010 1,001 Ways to Enjoy the Missionary Position
2009 The Hessen Affair
Zrazený Tchaj-wan
2008 Dokaž to!
2006 Země zatracených
2005 Kouzlo všedních dnů (TV film)
Silver Bells (TV film)
2004 Jumbo Girl
Něco, co stvořil Bůh (TV film)
Zápisník jedné lásky
2003 Osamělý strážce (TV film)
Sázkaři
2002 Salton Sea
2001 Majestic
2000 Cora Unashamed (TV film)
Na křídlech Fantazie
1999 Zelená míle
1998 Blázni v parku
Běh černé kočky (TV film)
1997 Evina zátoka
Vládce prokletých přání
1995 Skryté zlo
1994 Body Chemistry III: Point of Seduction
1993 Hříchy vášně
Živý terč

TV seriály

2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
PřeloM (S02E09)
zMařený sen (S02E08)
Bez Milosti (S02E07)
další epizody (6)
2017 Underground (TV seriál)
Soldier (S02E10)
Citizen (S02E09)
Auld Acquaintance (S02E08)
další epizody (10)
2016 Preacher (TV seriál)
Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
Black & Blue (S01E09)
Graves (S01E08)
další epizody (10)
2014 Hoke (TV seriál)
The Red Road (TV seriál)
2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
No Exit (S02E10)
Picture Perfect (S02E09)
A Mother Knows (S02E08)
další epizody (10)
2009 Havárie (TV seriál)
Johnny Hit and Run Pauline (S02E07)
No Matter What You Do (S02E06)
You, I'll Be Following (S02E05)
další epizody (7)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
Blinders (S01E15)
Upping the Ante (S01E14)
Little Girl I Wanna Marry You (S01E13)
další epizody (5)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
It's Different for Girls (S01E10)
Full Hearts (S01E09)
Crossing the Line (S01E08)
další epizody (7)
2003 Miss Match (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky