foto

Sharon Washington

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Joker
2018 On the Basis of Sex
Seaside
2017 Approaching a Breakthrough
2016 Wiener-Dog
2015 Mistress America
2013 Torn
2012 Bourneův odkaz
2010 Neviditelný symbol
Rocksteady
2009 Poslední cesta (TV film)
2007 Michael Clayton
Pocit viny
2006 Half Nelson
Ve stínu pravdy
2003 Škola ro(c)ku
2001 Ve tři ráno
2000 Zotročení: Příběh Fanny Kembleové (TV film)
Čekání na smrt
1999 Zákon pomsty
1996 Dlouhý polibek na dobrou noc
1995 Smrtonosná past 3
1993 Slepý bod (TV film)
1992 Malcolm X

TV seriály

2020 For Life (TV seriál)
Marie (E04)
2019 Město na kopci (TV seriál)
Mayor Curley and the Last Hurrah (S01E10)
The Deaf Sage of Pompeii (S01E09)
High on the Looming Gallows Tree (S01E08)
The Code (TV seriál)
Don and Doff (E11)
Smoke-Pit (E09)
Paní ministryně (TV seriál)
Deepfake (S06E06)
2018 The Looming Tower (TV seriál)
Tuesday (E09)
A Very Special Relationship (E08)
Mistakes Were Made (E03)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Terrorized (S18E01)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Prosincový slunovrat (S16E16)
2014 Gotham (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Královny z Manhattanu (S04E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zločinné myšlenky (S15E23)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Schooled (E08)
Ve službách FBI (TV seriál)
Kompromitující situace (S04E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Above Suspicion (S14E02)
2011 Hustling (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Folie a Deux (S08E07)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smut (S10E10)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Právo a pořádek (TV seriál)
Magnet (S16E14)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Patnáctiletá (S06E15)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Patient Zero (S14E03)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Slaves (S01E22)
1998 Trinity (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Grief (S08E14)
1997 Soul Man (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Hostile Visit (E08)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Sanctuary (S04E19)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2019 Bill Traylor: Chasing Ghosts

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky