foto

Özz Nûjen

  • nar. 20.6.1975 (45 let)
    Bismil, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 10 000 timmar
2011 Irene Huss - Hon na svědka (TV film)
Jako doma (TV film)
Jestli umřeš, zabiju tě
2008 Bolt - pes pro každý případ
2007 Pan Včelka
2002 En kärleksaffär (TV film)

TV seriály

2012 Skuteční lidé (TV seriál)
Blind Love (S01E07)
Sly Leo (S01E06)
Power at Heart (S01E05)
další epizody (5)
2009 Wallander (TV seriál)
Skytten (S02E08)
2007 Hjälp! (TV seriál)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2002 Tusenbröder (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1998 Aspiranterna (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky