foto

Meghan C. Rogers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 The Fundamentals of Caring
2014 Signál z neznáma
Víc než zločin
2013 Don Jon
2012 Blesk z čistého nebe
2011 Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn
2009 Dandelion Dharma
2008 The Least of These
2007 With Whine and Lovers
2006 El Cortez
2004 Fears of a Clown
2003 House Hunting

TV seriály

2020 Filthy Rich (TV seriál)
Pilot (E01)
Paradise Lost (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Cloak & Dagger (TV seriál)
Level Up (S02E10)
Blue Note (S02E09)
Two Player (S02E08)
další epizody (10)
2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
Colony Collapse (S01E10)
Back Breaker (S01E09)
Ghost Stories (S01E08)
další epizody (9)
Nevyšetřeno (TV seriál)
Kamkoliv vede (E01)
Preacher (TV seriál)
The Light Above (S03E10)
Schwanzkopf (S03E09)
The Tom/Brady (S03E08)
další epizody (10)
2017 Underground (TV seriál)
Soldier (S02E10)
Citizen (S02E09)
Auld Acquaintance (S02E08)
další epizody (10)
2016 Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
Black & Blue (S01E09)
Graves (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky