foto

Meghan C. Rogers

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 The Fundamentals of Caring
2014 Reclaim
Signál z neznáma
2013 Don Jon
2012 Blesk z čistého nebe
2011 Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn
2009 Dandelion Dharma
2008 Least of These, The
2007 Cucina, La
2006 El Cortez
2004 Fears of a Clown
2003 House Hunting

TV seriály

2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
Colony Collapse (S01E10)
Back Breaker (S01E09)
Ghost Stories (S01E08)
další epizody (9)
Unsolved (TV seriál)
Wherever It Leads (E01)
Preacher (TV seriál)
Sonsabitches (S03E02)
Angelville (S03E01)
2017 Underground (TV seriál)
Soldier (S02E10)
Citizen (S02E09)
Auld Acquaintance (S02E08)
další epizody (10)
2016 Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
Black & Blue (S01E09)
Graves (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace