foto

Özgür Çevik

  • nar. 27.5.1981 (38 let)
    Ankara, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Masallardan Geriye Kalan
2017 Kaygı
2014 Itirazim Var
2009 Vali
2006 Küçük Kıyamet

TV seriály

2019 Canevim (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
2018 Can Kırıkları (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Dudullu Postası (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2015 Kırgın Çiçekler (TV seriál)
2014 Kiraz Mevsimi (TV seriál)
2013 Saklı Kalan (TV seriál)
2012 Evlerden Biri (TV seriál)
Şubat (TV seriál)
Leyla ile Mecnun (TV seriál)
Maske (S02E29)
2011 Mazi Kalbimde Yaradır (TV seriál)
2010 Sensiz Yaşayamam (TV seriál)
2009 Balkan Düğünü (TV seriál)
2008 Gece Sesleri (TV seriál)
2007 Kavak Yelleri (TV seriál)
2004 Avrupa Yakası (TV seriál)
Yabancı Damat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky