foto

Gavin Buckley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Kathleen Was Here
2019 Extra Ordinary
2016 Naprosto dokonalé
2013 Zátiší
2012 Comes a Bright Day
Miláček
2011 Ironclad
2010 Siren

TV seriály

2020 Intelligence (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2019 Warren (TV seriál)
The Pond (E01)
Znovu do normálu (TV seriál)
Zone of Champions (TV seriál)
2018 Simulant (TV seriál)
Operace Blesk (S02E08)
Osamělost běžce na střední vzdálenosti (S02E07)
Konstábl Polly (S02E05)
další epizody (5)
2017 Simulant (TV seriál)
Režim Letadlo (S01E05)
Janina Kolkiewicz (S01E03)
Srdcová královna (S01E01)
2016 Našrot (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2015 Chewing Gum (TV seriál)
Tolled Road (S01E06)
The Last Supper (S01E05)
The Unicorn (S01E04)
další epizody (6)
Funny Valentines (TV seriál)
SunTrap (TV seriál)
Walliams & Friend (TV seriál)
Moone Boy (TV seriál)
Fecks, Lies and Videotape (S03E03)
The Plunder Years (S03E02)
Where the Streets Do Have Names (S03E01)
2014 Miranda (TV seriál)
Opona padá (S04E02)
Říkám ano, ale komu? (S04E01)
2013 Blandings (TV seriál)
Drifters (TV seriál)
London Irish (TV seriál)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky