foto

Gavin Buckley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Naprosto dokonalé
2013 Zátiší
2012 Comes a Bright Day
Miláček
2011 Ironclad
2010 Siren

TV seriály

2018 Sick Note (TV seriál)
Operation Thunderbolt (S02E08)
The Loneliness of the Middle Distance Runner (S02E07)
Constable Polly (S02E05)
další epizody (5)
2017 Sick Note (TV seriál)
Airplane Mode (S01E05)
Janina Kolkiewicz (S01E03)
Queen of Hearts (S01E01)
2016 Našrot (TV seriál)
2015 Chewing Gum (TV seriál)
Tolled Road (S01E06)
The Last Supper (S01E05)
The Unicorn (S01E04)
další epizody (6)
Funny Valentines (TV seriál)
SunTrap (TV seriál)
Walliams & Friend (TV seriál)
2014 Miranda (TV seriál)
Opona padá (S04E02)
Říkám ano, ale komu? (S04E01)
2013 Blandings (TV seriál)
Drifters (TV seriál)
London Irish (TV seriál)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
Moone Boy (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace