foto

Florence Pugh

  • nar. 3.1.1996 (22 let)
    Oxford, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cizinec ve vlaku
Fighting with My Family
King Lear (TV film)
Outlaw King
2016 Lady Macbeth
2015 Studio City (TV film)
2014 Ztrácení

TV seriály

2019 The Little Drummer Girl (TV seriál)
2016 Marcella (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace