foto

Michaela Nix

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Herr und Frau Bulle: Totentanz (TV film)
2018 Herr und Frau Bulle: Tod im Kiez (TV film)
2017 So auf Erden (TV film)
2016 Ein starkes Team - Geplatzte Träume (TV film)
Ein starkes Team - Knastelse (TV film)
Ein starkes Team – Tödliche Botschaft (TV film)
2015 Ein starkes Team - Beste Freunde (TV film)
Ein starkes Team - Stirb einsam! (TV film)
Ein starkes Team - Tödliche Verführung (TV film)
Ein starkes Team - Tödliches Vermächtnis (TV film)
2014 Bella Block - Für immer und immer (TV film)
Ein starkes Team - Alte Wunden (TV film)
Ein starkes Team - Der Freitagsmann (TV film)
Ein starkes Team - Späte Rache (TV film)
Tajemná legenda (TV film)
Winnetous Weiber (TV film)
2013 Ein starkes Team - Die Frau des Freundes (TV film)
Ein starkes Team - Die Frau im roten Kleid (TV film)
Ein starkes Team - Prager Frühling (TV film)
2012 Ein starkes Team - Die Gottesanbeterin (TV film)
2011 Ein starkes Team - Am Abgrund (TV film)
Ein starkes Team - Blutsschwestern (TV film)
Ein starkes Team - Tödliches Schweigen (TV film)
2010 Ein Starkes Team - Dschungelkampf (TV film)
Ein starkes Team - Im Zwielicht (TV film)
Poslední patriarcha (TV film)
2009 30 Tage Angst (TV film)
Ein starkes Team - Das große Fressen (TV film)
Ein starkes Team - Die Schöne vom Beckenrand (TV film)
Ein starkes Team - Geschlechterkrieg (TV film)
Ein starkes Team - La Paloma (TV film)
Rosamunde Pilcher: Ať rozhodne srdce (TV film)
2008 Ein starkes Team - Hungrige Seelen (TV film)
Ein starkes Team - Mit aller Macht (TV film)
2007 Ein starkes Team - Blutige Ernte (TV film)
Ein starkes Team - Stumme Wut (TV film)
Ein starkes Team - Unter Wölfen (TV film)
Mraky nad mořem (TV film)
Rosamunde Pilcher: Křídla naděje (TV film)
2006 Ein starkes Team - Dunkle Schatten (TV film)
Ein starkes Team - Gier (TV film)
Ein starkes Team - Zahn um Zahn (TV film)
2005 Ein starkes Team - Ihr letzter Kunde (TV film)
Ein starkes Team - Lebende Ziele (TV film)
2004 Delphinsommer (TV film)
Ein Starkes Team - Sicherheitsstufe 1 (TV film)
Ein starkes Team - Der Verdacht (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska ve hře (TV film)
Rosamunde Pilcher: Tak blízko nebi (TV film)
2003 Ein starkes Team - Blutsbande (TV film)
Rosamunde Pilcher: Srdce se nemýlí (TV film)
Starkes Team - Das große Schweigen, Ein (TV film)
Starkes Team - Kollege Mörder, Ein (TV film)
2002 Starkes Team - Der Mann, den ich hasse, Ein (TV film)
Starkes Team - Kinderträume, Ein (TV film)
Starkes Team - Träume und Lügen, Ein (TV film)
2001 Pobřeží snů (TV film)
Rosamunde Pilcher: Květiny v dešti (TV film)
Rosamunde Pilcher: Vítr nad řekou (TV film)

TV seriály

2004 Ina & Leo (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky