foto

John Hand

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Čtyři děti a skřítek
2019 Elizabeth is Missing (TV film)
2016 Maudie
2015 Jmenuji se Emily
2013 Poklad kapitána Černovouse (TV film)
Stay
2012 Krycí jméno Tygr
2009 Navěky šťastni
Pohanský rituál
2008 Eden
2007 Poznamenaná (TV film)
2006 Krutý sever
2004 Visions of Europe
2003 Píseň za chudého chlapce
Watermelon (TV film)
1999 Making Ends Meet

TV seriály

2020 Rig 45 (TV seriál)
Uppgörelse till sjöss (S02E06)
Flykten (S02E05)
En av oss (S02E04)
další epizody (6)
2018 Rig 45 (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Vexed (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2005 Pure Mule (TV seriál)
2003 Killinaskully (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Stay
2009 Pohanský rituál
2007 Poznamenaná (TV film)
2003 Píseň za chudého chlapce

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky