foto

Gershwyn Eustache Jnr

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Yellow Birds
2014 Second Coming
2013 Hvězda kriminálu
2012 Fat Cat

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Alexeje Volkova (S02E10)
Příběh Gabi Miškové (S02E09)
Příběh Dokua Zakayeva (S02E08)
další epizody (9)
2014 Nové světy (TV seriál)
2013 Run (TV seriál)

TV pořady

2012 Very Important People (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace