foto

Elizabeth Rider

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lady Chatterley's Lover (TV film)
Skandální život Lady Worsley (TV film)
2013 Doctor Who: The Time of the Doctor (TV film)
2005 Nejzáhadnější vraždy (TV film)
Spojeni navždy
2002 Lenny Blue (TV film)
Murder (TV film)
2000 Donovan Quick (TV film)
1997 Stone Cold
1985 Sacred Hearts
1984 Breakout

TV seriály

2018 Vera (TV seriál)
Blood and Bone (S08E01)
2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Habeas Corpus (S18E01)
2015 Doctor Foster (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Prázdné místo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Suspects (TV seriál)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
2011 Marchlands (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Help (S04E05)
2008 The Royal Today (TV seriál)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Street, The (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 Jane Hall (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
A Touch of Class (S01E05)
Slečna Marplová (TV seriál)
Thing Called Love, A (TV seriál)
2003 Sweet Medicine (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
1996 Pond Life (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Civvies (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Sons and Lovers (TV seriál)
1980 Únik (TV seriál)
1979 Testament of Youth (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letters from Baghdad

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace