foto

Catherine Bailey

  • nar. 2.1.1980 (38 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Quiet Passion
2012 The Grind
2007 Potopení Marchioness (TV film)
2005 English Harem, The (TV film)
2001 Hawk (TV film)
1993 Who Dealt? (TV film)

TV seriály

2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
The Crown (TV seriál)
Matrimonium (S02E07)
Beryl (S02E04)
Misadventure (S02E01)
2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2015 Až tam nezbyl žádný (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Divoká sklizeň (S16E03)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2010 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Ztraceni v čase - 2. část (S04E10)
2005 Egypt (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 High Stakes (TV seriál)
Nekonečný svět (TV seriál)
Residents, The (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Wild House, The (TV seriál)
1993 Uncle Jack and Cleopatra's Mummy (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace