foto

Gavin Brocker

  • nar. 1983
    Plumstead, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Doom: Annihilation
2018 Takové krásné šaty
2011 Milovaní
2010 Bonded by Blood
2008 Cass
V plamenech
2005 Panenská královna (TV film)

TV seriály

2017 Rodinné sídlo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Last Chance (S01E05)
2014 Mapp and Lucia (TV seriál)
Suspects (TV seriál)
2011 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Sky: Part 2 (S05E02)
Sky: Part 1 (S05E01)
2009 Minder (TV seriál)
2008 Britannia High (TV seriál)
2007 Torchwood (TV seriál)
Captain Jack Harkness (S01E12)
Foylova válka (TV seriál)
Pochmurný prosinec (S05E01)
2003 Coming Up (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace