foto

Geraud Brisson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Cokoli
2014 Camp X-ray
2013 Big Sur
2012 Dark Hearts
The Discoverers
2008 Powerova dobrodružství
2007 Jiná perspektiva
2004 Black Cloud
2003 Eden's Curve

TV seriály

2020 Little America (TV seriál)
The Grand Prize Expo Winners (E06)
The Cowboy (E03)
2019 Dva světy (TV seriál)
You to You (S02E09)
2018 This Close (TV seriál)
Dva světy (TV seriál)
Act Like You've Been Here Before (S01E06)
The Lost Art of Diplomacy (S01E03)
2016 OA (TV seriál)
Chapter 8: Invisible Self (S01E08)
Chapter 6: Forking Paths (S01E06)
2015 Hledání (TV seriál)
Looking for Sanctuary (S02E09)
Looking for Glory (S02E08)
Looking for Truth (S02E05)
další epizody (4)

Dokumentární

2018 Vynálezci zítřka
2014 Yesmeni se bouří
2011 From the Sky Down

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky