foto

Christopher Backus

  • nar. 30.10.1981 (38 let)
    Orange County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Beneath the Leaves
Drowning
2018 Waterlily Jaguar
2017 Chasing Grace
2016 A Dog & Pony Show
A New York Christmas
Indiscretion
Matky a dcery
2015 Chloe and Theo
2014 Peklo v Deliverance Creek (TV film)
2013 A Mother's Rage (TV film)
2012 Among Friends
Besties
2011 Elevator
Honba za pokladem
Union Square
2010 Hard Breakers
Switchback
2009 Poslední templář (TV film)
2008 3 Days Gone
2007 Maximální rychlost
2006 All In

TV seriály

2019 Jett (TV seriál)
Miljan Bestic (E09)
Dillon (E08)
Rosalie (E07)
další epizody (9)
MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Sedmilhářky (TV seriál)
Špatná matka (S02E06)
Ona to ví (S02E04)
2017 Bosch (TV seriál)
The Sea King (S03E10)
Clear Shot (S03E09)
Aye Papi (S03E08)
další epizody (8)
2016 Roadies (TV seriál)
The Load Out (E10)
The Corporate Gig (E09)
Carpet Season (E07)
další epizody (8)
Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
Black & Blue (S01E09)
Graves (S01E08)
další epizody (4)
Hell on Wheels (TV seriál)
Done (S05E14)
2015 Workaholics (TV seriál)
Front Yard Wrestling (S05E02)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Greensleeves (S07E07)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Posel (S01E05)
2011 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Goes to the Jersey Shore (S07E02)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Pomsta zlomené čelisti (E13)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 O.C. (TV seriál)
The Brothers Grim (S02E17)
2004 Will a Grace (TV seriál)
Pravý muž pro Willa (S06E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky