foto

Cary White

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Mission Park
2009 Bejvalek se nezbavíš
2006 A House Divided (TV film)
2005 A co když je to pravda?
Dvanáct do tuctu 2
2004 Miracle Run (TV film)
Nevěra (TV film)
Protivný sprostý holky
2003 Mezi námi děvčaty
2002 Příběh z prérie 2 (TV film)
Warning: Parental Advisory (TV film)
2001 Psanci Ameriky
Salsa (TV film)
Spy Kids: Špioni v akci
1999 Sběratel duší (TV film)
1998 Bez návratu
Dva za Texas (TV film)
Fakulta
Proč se blázni zamilují?
The Temptations (TV film)
1997 Comfort, Texas (TV film)
Selena
1996 The Siege at Ruby Ridge (TV film)
Šílený kůň (TV film)
1995 Konec Divokého západu (TV film)
Lone Justice 2
She Fought Alone (TV film)
Sympaťáci (TV film)
1994 Bílý tesák 2
Náhradní žena (TV film)
1993 Gettysburg
Silent Tongue
1992 Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
1991 Konečný verdikt (TV film)
Poslední trumf (TV film)
Útěk před smrtí (TV film)
1990 Dvě esa (TV film)
Žhavé místo
1986 Red Headed Stranger
Texaský masakr motorovou pilou 2

TV seriály

2019 Yellowstone (TV seriál)
Sins of the Father (S02E10)
Enemies by Monday (S02E09)
Behind Us Only Grey (S02E08)
další epizody (10)
2017 The Son (TV seriál)
Scalps (S01E10)
The Prophecy (S01E09)
Honey Hunt (S01E08)
další epizody (10)
2014 Killer Women (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Den obětí války (S02E21)
Země zítřka (S02E20)
další epizody (13)
2013 Revoluce (TV seriál)
Vysoká hra patriotů (S02E04)
Milostný příběh (S02E03)
Až na krev (S02E02)
další epizody (4)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
Fracture (S05E08)
2010 My Generation (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
Perfect Record (S05E07)
On the Outside Looking In (S05E02)
Expectations (S05E01)
další epizody (9)
2009 Světla páteční noci (TV seriál)
Tomorrow Blues (S03E13)
Underdogs (S03E12)
2008 Světla páteční noci (TV seriál)
A Hard Rain's Gonna Fall (S03E11)
The Giving Tree (S03E10)
Game of the Week (S03E09)
další epizody (17)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
The Confession (S02E09)
Seeing Other People (S02E08)
Pantherama! (S02E07)
další epizody (21)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
It's Different for Girls (S01E10)
Full Hearts (S01E09)
Crossing the Line (S01E08)
další epizody (9)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
1989 Osamělá holubice (TV seriál)
Návrat (E04)
Pláně (E03)
Na cestě (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky