foto

Gwendolyn Göbel

  • nar. 2006
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Píseček (TV film)
2015 Im Namen meines Sohnes (TV film)
Vinnetouův syn
2014 Mit Burnout durch den Wald (TV film)
Zu mir oder zu dir? (TV film)
2013 Frei (TV film)
2010 Goethe!

TV seriály

2020 Lucie. Läuft doch! (TV seriál)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Janika (S17E11)
2017 Dark (TV seriál)
Vše se děje teď (S01E09)
Jak zaseješ, tak sklidíš (S01E08)
Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Heldenkinder (S02E10)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Die kleine Meerjungfrau (S13E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Beste Freunde (E62)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Getrieben (2:2) (S12E09)
Getrieben (2:1) (S12E08)
Getrieben (1:2) (S12E07)
další epizody (4)

Dokumentární

2019 Válka a já (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky