foto

Gwendolyn Göbel

  • nar. 2006
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Píseček (TV film)
2015 Ein starkes Team - Beste Freunde (TV film)
Im Namen meines Sohnes (TV film)
Vinnetouův syn
2014 Mit Burnout durch den Wald (TV film)
Zu mir oder zu dir? (TV film)
2013 Frei (TV film)
2010 Goethe!

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Janika (S17E11)
2017 Dark (TV seriál)
Alles ist jetzt (S01E09)
Was man sät, das wird man ernten (S01E08)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Getrieben (2:2) (S12E09)
Getrieben (2:1) (S12E08)
Getrieben (1:2) (S12E07)
další epizody (4)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)

Dokumentární

2019 Der Krieg und ich (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky