foto

Peter Nix

  • nar. 12.6.1967 (53 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Tatort - Niemals ohne mich (TV film)
Tonio & Julia - Dem Himmel so nah (TV film)
Tonio & Julia - Mut zu leben (TV film)
2019 Club der einsamen Herzen (TV film)
Eine Klasse für sich (TV film)
Tatort - Kaputt (TV film)
2018 Tatort - Familien (TV film)
2017 Für dich dreh ich die Zeit zurück (TV film)
Polizeiruf 110 - Dünnes Eis (TV film)
2015 Es kommt noch besser (TV film)
Leberkäseland (TV film)
2014 Zu mir oder zu dir? (TV film)
2013 Alles für meine Tochter (TV film)
Blutgeld (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
2011 Brot
2010 Blackout (TV film)
Komisař Kreutzer: Lovec zločinců (TV film)
Tatort - Absturz (TV film)
2009 Frau Böhm sagt Nein (TV film)
Mama kommt! (TV film)
Wer hat Angst vorm schwarzen Mann? (TV film)
2008 Evet, beru si tě!
Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
Mord in aller Unschuld (TV film)
2007 12 heißt: Ich liebe dich (TV film)
Alma ermittelt - Tango und Tod (TV film)
Tatort - Dornröschens Rache (TV film)
2006 Kde je Fred?
Open
2005 Místo činu - Plavec (TV film)
Suche Mann für meine Frau (TV film)
2004 Vater werden ist nicht schwer (TV film)
Zwei Wochen für uns (TV film)
2003 Beach Boys - Rette sich wer kann (TV film)
In der Höhle der Löwin (TV film)
2001 Der König vom Block
Wie Feuer und Flamme
1996 Das Süße der Fremden (TV film)
Das erste Mal (TV film)

TV seriály

2018 Charlotte Link (TV seriál)
Die Betrogene (E13)
2016 Pregau (TV seriál)
Der große Tag (E04)
Die Erpressung (E03)
Die Lügen (E02)
další epizody (4)
2009 Flemming (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Im falschen Leben (E01)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Als ich mal Groß war

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky