foto

Sarah Schnier

  • nar. 1967
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Für meine Tochter (TV film)
2015 Mein Sohn Helen (TV film)
Svatební tajemství (TV film)
2014 Mein Lover, sein Vater und ich (TV film)
Mona kriegt ein Baby (TV film)
Zu mir oder zu dir? (TV film)
Zwischen den Zeiten (TV film)
2012 Unter Frauen
2011 Kdo jinému kila sčítá... (TV film)
Restrisiko (TV film)
2009 Láska za jiných okolností (TV film)
Tělo jako důkaz
2008 Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Vlna veder: Nikdo neunikne (TV film)
2007 Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2003 Když přijdou Vánoce (TV film)
2002 Dům pro psa (TV film)
2001 Love Letters - Liebe per Nachnahme (TV film)
2000 Heimliche Küsse (TV film)

TV seriály

2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace