foto

Emma Hipp

  • nar. 1980
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Der Warter
1996 Das erste Mal (TV film)

TV seriály

1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace