foto

Jackson Davis

  • nar. 19.3.1979 (40 let)
    Gloversville, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Basement
2017 Palm Swings
The Trouble with Mistletoe
2016 Deserted
The Wrong Car (TV film)
2014 Perfection
2007 Good Time Max

TV seriály

2018 Vida (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Shameless (TV seriál)
Are you there Shim? It's me, Ian. (S09E01)
2016 The Picture (TV seriál)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Stitchers (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 The Protector (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyšší moc (S03E11)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kalhotkoví čmuchalové (S10E16)
2008 Poor Paul (TV seriál)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Skleněné srdce (S03E16)
2006 Lonelygirl15 (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Lonelygirl15 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace