foto

Simon Winchcombe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Expedition Volcano (TV seriál)
2015 Surviving the Holocaust: Freddie Knoller's War (TV film)
2012 Vikingové (TV seriál)
2011 History of Ancient Britain, A (TV seriál)
2010 Jak se staví… (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Expedition Volcano (TV seriál)
Úsvit samořiditelných automobilů (TV film)
2015 Angličané vs. Španělé: Souboj flotil (TV seriál)
Surviving the Holocaust: Freddie Knoller's War (TV film)
2012 Vikingové (TV seriál)
2011 History of Ancient Britain, A (TV seriál)
2010 Jak se staví… (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Angličané vs. Španělé: Souboj flotil (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace