foto

Tomoharu Hasegawa

  • nar. 19.3.1972 (47 let)
    Jocukaidó, prefektura Čiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Giwaku (TV film)
Yonimo kimyô na monogatari: 2019 Rain Special (TV film)
2018 Daijúkai 2018 (TV film)
2017 Kokoro ni fuku kaze
2016 Heartloss (TV film)
Hotel keibitai: Tanabe Sanao (TV film)
Kage no Kisetsu (TV film)
Kanon
Omiya-san 2016 (TV film)
Omiyasan SP 2016 2 (TV film)
Otô san to Itô san
2015 Neko bun no 4
2014 Gekidžóban Endless Affair: Owari naki džódži
Kaseifu wa Mita! (TV film)
Matching Love (TV film)
2013 Enzai šikei (TV film)
GTO: The Graduation Special (TV film)
Rusutaku no Jiken (TV film)
Rusutaku no jiken: Naze tsuma wa korosaretaka (TV film)
2012 Jonaoši kómuin the Kóšónin 10 (TV film)
Tokusó saizensen 2012
2011 11 modži no sacudžin (TV film)
Detective Conan: Kudo Shinichi e no chosenjo kaicho densetsu no nazo (TV film)
Kasha
Saisei kjorjú (TV film)
2010 Ai wa Mieru (TV film)
Heaven's Story
Kazura
2009 Happy Ending
Hijoshi zukan
Tenohira no shôsetsu
Yoru no Kuchibue
2008 Galileo: Episode Zero (TV film)
Happî furaito
Kiri no Hi (TV film)
2007 Gyokuran (TV film)
Okusama wa Keishi Sokan 2 (TV film)
Tantei monogatari
2006 Kikjú kurabu, sono go
2004 Chichi no Umi, Boku no Sora (TV film)
2003 Kantoku kansen
2000 Supésutoraberázu

TV seriály

2019 Atama ni kite mo aho to wa tatakau na (TV seriál)
Gosaigjó (TV seriál)
Haru: Sógó šóša no onna (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Runway 24 (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Top League (TV seriál)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2018 Daisy Luck (TV seriál)
Kimi ga kokoro ni sumicuita (TV seriál)
Čúzai keidži (TV seriál)
2017 &Bišódžo (TV seriál)
Good Morning Call -Our Campus Days- (TV seriál)
Keišičó ikimono gakari (TV seriál)
PTA Grandpa (TV seriál)
2016 Crow's Blood (TV seriál)
Doctor Čóhasan (TV seriál)
Good Morning Call (TV seriál)
Hope: Kitai zero no šinnjú šain (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Sanada Maru (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 Dekin no onna (TV seriál)
Fukushu Houtei (TV seriál)
Ijašija Kiriko no jakusoku (TV seriál)
Kageru juku nacu (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae 2 (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Tatakau! Šoten girl (TV seriál)
Tenši to akuma (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na 2 (TV seriál)
2014 Aoihonoo (TV seriál)
Ašita, mama ga inai (TV seriál)
Endless Affairs (TV seriál)
First Class 2 (TV seriál)
Hitodžiči no ródókai (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
Tokusó (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
Kurokóči (TV seriál)
Nageki no bidžo (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
Tonbi (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
Beautiful Rain (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Kaeru no ôjosama (TV seriál)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Seinaru Kaibutsutachi (TV seriál)
Summer Rescue: tenkû no shinryôjo (TV seriál)
Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
Tsumi to batsu (TV seriál)
Šokuzai (TV seriál)
2011 Barairo no Seisen (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Kuruma no futari: Tokyo Drive Stories (TV seriál)
Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
Zôka no mitsu (TV seriál)
2010 Cheisu: Kokuzei sasatsukan (TV seriál)
Face Maker (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Kendži Onidžima Heihačiró (TV seriál)
2009 Godhand Teru (TV seriál)
Kasouken no Onna (TV seriál)
Kaze ni maiagaru biníru šíto (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
Q.E.D.: Shômei shûryô (TV seriál)
Sengyou Shufu Tantei ~ Watashi wa Shadow (TV seriál)
2008 Jume o kanaeru zó (TV seriál)
OL Nippon (TV seriál)
Ó! Mai gáru!! (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Juken no kamisama (TV seriál)
Kaette kita džikó keisacu (TV seriál)
Kyoto Chiken no Onna 4 (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
2006 Anna-san No Omame (TV seriál)
Džikó keisacu (TV seriál)
Keidžiró Engawa nikki 3 (TV seriál)
Kemonomichi (TV seriál)
2005 Brother Beat (TV seriál)
Hana jori dango (TV seriál)
Jošicune (TV seriál)
Keiyaku Kekkon (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
2003 Densetsu no Madam (TV seriál)
Moto kare (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 AKB48 Show! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky