foto

Carmelita González

  • nar. 11.7.1928
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 30.4.2010 (81 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Amor que mata
1992 AR-15 Comando Implacable
Natankovat, najíst se a vyspat
1991 Las paradas de los choferes
Pedro infante vive?
1990 Noche de pánico
1989 Garañón, El
1988 El cabaretero y sus golfas
1987 Cinco nacos asaltan Las Vegas
El diablo, el santo y el tonto
1986 Bestia nocturna
1985 Sinvergüenza pero honrado
1984 El sinvergüenza
Judicial, El
Motel
Se sufre pero se goza
1983 Banda de la sotana negra, La
1981 Braceras, Las
Pachanga, La
1979 Cosecha de mujeres, La
El torito puños de oro
1978 Amantes frios, Los
1975 Albures mexicanos
Lerpar
1972 Lotação Esgotada
1969 La venganza de Huracán Ramirez
1967 Aventura en el palacio viejo
1966 El hijo de Huracán Ramírez
1965 El señor doctor
1962 El misterio de Huracán Ramírez
Hombre del expreso de Oriente, El
1961 Espiritismo
Los inocentes
1960 Marcelino perdió el tren
1959 S.O.S., abuelita
1958 Sucedió en México
1956 Bodas de oro
Cesta kolem světa za 80 dní
Pura vida
Vida es maravillosa, La
1955 Hombre que quiso ser pobre, El
1954 Hijas casaderas
Ladrona, La
Ofrenda
Venganza en el circo
1953 Canción de cuna
Dos tipos de cuidado
El jugador
Huracán Ramírez
Reportaje
1952 Cesta do nebe
Las locuras de Tin-Tan
Los hijos de María Morales
Los hijos de nadie (Dos caminos)
Sor Alegría
1951 Doña Clarines
La trinca del aire
Los apuros de mi ahijada
1950 Aventuras de un nuevo rico
Barrio bajo
Matrimonio y mortaja
Yo también soy de Jalisco
1949 Comisario en turno
El charro Negro en el norte
Ángeles de arrabal
1948 Casbah
El cuarto mandamiento
El gallo giro
El muchacho alegre
Que Dios me perdone
Se la llevó el Remington
1947 Niña de mis ojos, La
Ropavejero, El
Twilight on the Rio Grande
Tycoon
Una extraña mujer
1946 Barchante Neguib, El
Colegialas, Las
El puente del castigo
La reina de la opereta
Más allá del amor
No basta ser charro
Soy un prófugo
1945 Camino de Sacramento
Cinco advertencias de Satanás, Las
La señora de enfrente
Marina
Me he de comer esa tuna

TV seriály

2002 Así son ellas (TV seriál)
2001 Navidad sin fin (TV seriál)
2000 Osudová láska (TV seriál)
Vášnivý polibek (TV seriál)
1999 Navzdory osudu (TV seriál)
1998 Gotita de amor (TV seriál)
1997 Secreto de Alejandra, El (TV seriál)
1996 Sombra del otro, La (TV seriál)
1995 Bajo un mismo rostro (TV seriál)
1994 Más allá del puente (TV seriál)
Volver a empezar (TV seriál)
1992 Ángeles sin paraíso (TV seriál)
1990 Cuando llega el amor (TV seriál)
1989 Ángeles blancos (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1976 Bandidos del río frío, Los (TV seriál)
1965 Secreto de confesión (TV seriál)

Dokumentární

1993 Memoria del cine mexicano

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace