foto

Peter Mohrdieck

  • nar. 30.11.1957 (62 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Willkommen auf dem Land (TV film)
2012 Štěstí
2004 Osamělý dům u jezera (TV film)
2002 Tanners letzte Chance (TV film)
2000 Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)
1999 E-m@il an Gott (TV film)
Tatort - Tödliches Labyrinth (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
Spáč (TV film)
Tatort - Schüsse auf der Autobahn (TV film)
1997 Der Prinzgemahl (TV film)
Tatort - Mordsgeschäfte (TV film)
1995 Mutter mit 18 (TV film)
Mutters Courage
Polizeiruf 110 - Im Netz (TV film)
Tatort - Bienzle und die Feuerwand (TV film)
Wozu denn Eltern? (TV film)
1994 Mann mit der Maske, Der (TV film)
Polizeiruf 110 - Totes Gleis (TV film)
Sherlock Holmes und die sieben Zwerge
Tatort - Geschlossene Akten (TV film)
Tatort - Laura, mein Engel (TV film)
1993 Der Kinoerzähler
Der Showmaster (TV film)
Goldstaub (TV film)
Tatort - Kesseltreiben (TV film)
Tatort - Tod einer alten Frau (TV film)
1992 Brocken, Der
1991 Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Tod durch elektrischen Strom (TV film)
Polizeiruf 110 - Warum ich... (TV film)
Sprungdeckeluhr, Die
1989 Vloupání
Výstup na Chimborazo
Zatracená smůla!
1988 Die Glucke (TV film)
Katrin (TV film)
Nadine, meine Liebe (TV film)
Poslední kapitola
1986 Wie die Alten sungen...

TV seriály

2003 Körner und Köter (TV seriál)
2002 Die Hinterbänkler (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Blutige Beute (S02E02)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Staatsanwältin, Die (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)
1991 Fritz Bollmann will nicht angeln (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
Ideen müsste man haben (E07)
Kalle wird’s schon machen (E06)
Umwege (E05)
další epizody (6)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky