foto

Wolfgang Voigt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1990 Zeitzünder (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Traum des Vergessens (TV film)
Prasklé zrcadlo (TV film)
1984 Zeitzünder (TV film)
1983 Spinnefix (TV film)
1982 Der Notnagel (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Nerze (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Ein unbequemer Zeuge (TV film)

TV seriály

1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nur einen Schluck (E85)
1979 Ein offenes Haus (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich kündige (E56)
1976 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Felix kauft ein Pferd (E44)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Polizeiruf 110 - Der Fall Preibisch (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky