foto

Herdís Þorvaldsdóttir

  • nar. 15.10.1923
    Island
  • zem. 1.1.2013 (89 let)
    Reykjavík, Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Jóhannes
2008 Malebná svatba
Svatba za bílé noci
2007 Misty Mountain
2002 Hafið
1992 Karlakórinn Hekla
1985 Hvítir mávar
1984 Atómstöðin
1983 Jón Oddur & Jón Bjarni
1962 79 af stöðinni

TV seriály

2009 Útes (TV seriál)
2007 Næturvaktin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace