foto

Michael Jayston

  • nar. 29.10.1935 (83 let)
    Nottingham, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Margery Booth: The Spy in the Eagle's Nest
Summer Night, Winter Moon
2009 Albertův odkaz (TV film)
1997 20.000 mil pod mořem (TV film)
1996 Element of Doubt
1995 Highlander 3
1989 Somewhere to Run (TV film)
1988 Jack Rozparovač (TV film) - vyp.
1987 Still Crazy Like a Fox (TV film)
1981 From a Far Country - vyp.
1980 Dominique
1979 Svítání Zuluů
1974 A Coffin for the Bride (TV film)
Craze
Dokonalý plán
1973 Bequest to the Nation, A
Homecoming, The
Merchant of Venice, The (TV film)
Tales That Witness Madness
1972 Alice's Adventures in Wonderland
Mr. Rolls and Mr. Royce (TV film)
Soukromý detektiv
1971 Mikuláš a Alexandra
1970 Cromwell
Macbeth (TV film)
1968 A Midsummer Night's Dream

TV seriály

2014 Borgia (TV seriál)
1496 (S03E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy podle fresky (S16E02)
2010 Tracy Beaker Returns (TV seriál)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
2000 Dinner of Herbs, A (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Heartburn Hotel (TV seriál)
1997 Adam's Family Tree (TV seriál)
Noemova archa (TV seriál)
1996 Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
Outside Edge (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
Nezvěstná šlechtična (E01)
1990 Cluedo (TV seriál)
Haggard (TV seriál)
1989 About Face (TV seriál)
Bit of a Do, A (TV seriál)
Press Gang (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Flesh and Blood (TV seriál)
Lady Killers (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 Jane Eyre (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 UFO (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2018 Sam Spiegel: Conquering Hollywood
1982 Běh času (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace