foto

Steven Hartley

  • nar. 1960
    Shipley, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ruby Strangelove Young Witch
2014 Allies
2013 Protiproud (TV film)
Robocroc (TV film)
2010 Deserter
2008 Slečna Marplová: Vraždit je snadné (TV film)
2007 Jako vzteklí psi
1999 Flanderský pes
1992 Kryštof Kolumbus
Zlomek sekundy
1991 Černobyl (TV film)
1988 Mladý Toscanini
1987 Out of Order

TV seriály

2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2012 Ripper Street (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Zpověď (S02E10)
Vera (TV seriál)
The Ghost Position (S02E01)
2011 Merlin (TV seriál)
Syn jeho otce (S04E05)
2009 The Cut (TV seriál)
2006 Strictly Confidential (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Sharman (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Bad Boys (TV seriál)
The Governor (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Anglie (3. část) (S06E26)
Anglie (2. část) (S06E25)
Anglie (1. část) (S06E24)
1990 Zorro (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace