foto

Mike Bradecich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maybe I'm Fine
2016 Take the 10
2015 Mr. Intangibles
2013 The Mole Man of Belmont Avenue
2008 Expres
Vánoční vrah

TV seriály

2019 Sedmilhářky (TV seriál)
Zabij mě (S02E05)
2016 Bizaardvark (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Déjà vu (S13E13)
2015 Fargo (TV seriál)
Mýtus o Sisyfovi (S02E03)
Před zákonem (S02E02)
Čekání na Holanďana (S02E01)
2014 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Utajené doznání (S05E07)
2013 Super doktoři (TV seriál)
2012 Fred: The Show (TV seriál)
Šestej smysl (TV seriál)
Špatná trefa (E04)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Nigerian Job (S01E01)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky